Prishtina e Re – Banesa dhe lokale në shitje

Banesa 1 Kati 1 100 m2
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

  • Qmimi:
    950 Eur € 950 Eur €

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë immobilien të ngjashme!