Prishtina e Re – Banesa dhe Lokale në shitje

PRISHTINA E RE – BANESA DHE LOKALE NË SHITJE Banesa 2 Kati 1 112 m2

Informata:

  • Qmimi:
    950 €

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë immobilien të ngjashme!