Vjeshall Shkup Kopsht Zologjik 10€të në Matka Citym

10 eur
slider

Informata:

Vjeshall Shkup Kopsht Zologjik 10€të në Matka🍁 Citym
✔️Udhëtimet realizohen të Shtunen dhe të Dielen
📍 Nisja nga Podujeva: 06:00 (Tek Stacioni)
📍 Nisja nga Mitrovica: 06:00 (Tek ipko ne qender)
📍 Nisja nga Vushtrria: 06:20 (Tek Emona Center)
📍 Nisja nga Prishtina: 07:00 (Tek Zyret )
📍 Nisja nga Fushë Kosova: 07:05 ( Te rrethi )
📍 Nisja nga Ferizaj: 07:30 ( Hib Petrol – Bibaj)
🍁Vikendi në Matka :
Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus vajtje-ardhje
🎫 Hyrja në kopsht zoologjik
🕗Agjenda e ditës:
-10:00 – Arritja në Matka
– Vizitë kanionit Matka
– Vizitë City Mall në Shkup
– Vizitë kopshtit zoologjik në Shkup dhe qytetit
18:00 – Nisja për Kosovë
  • Qmimi:

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!