Vikendi në Vlorë, Sazan& Berat 84 Eur

84 Eur
slider

Informata:

Vikendi në Vlorë, Sazan& Berat

Ofertë Speciale  Vlorë – Karaburun – Sazan dhe Berat
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 84€ për person

Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus super komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Regina City ose ne Regina Blue – Vlorë
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

📆Nisjet e ardhshme : 18.03.2022;   25.03.2022;   01.04.2022;   09.04.2022;  16.04.2022;   23.04.2022;   30.04.2022 etj.

Vizitë: #VLORE#BERAT#ISHULLIN #SAZAN , #ISHULLIN #KARABURUN#KALAN E KANINËS, #MANASTIRI I #ZVERENECIT.

Agjenda :

• Dita I : Darka  Nisja nga Prishtina të Premten në ora 06:30, vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Vizitë qytetit të bukur të Beratit, pastaj vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00, vazhdimi i rrugës për në Hotel. Darka në hotel. Relaksim me muzikë në ambientet e hotelit. Fjetje.

•  Dita II : Mëngjesi ne Regina Hotels Group.• Lundrimi me anije (+11€ për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT#ISHULLINKARABURUN. Vizitë Shtëpisë së Pavarësisë në Vlorë dhe shëtitje në shesh.

• Dita III : Mëngjesi ne Regina Hotels Group. Nisja për vizitë në Kalanë e Kaninës.  Pastaj nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

  • Qmimi:
    84 Eur €

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!