Vikendi në Ulqin, Budva & Kotorr

80
slider

Informata:

Vikendi në Ulqin, Budva & Kotorr

Fundjavë në Ulqin, Budva, Kotor & Tivat – 3 ditë 80€/për person

Vendosja ne hotel me 4*- Hotel Continental ose Nobel

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩  Cmimi: 80€ për person

 

📆Nisjet e ardhshme : 07. Tetor 2022 

🚌 Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

📌Agjenda

📍Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina në ora 6:30, nga Theranda në 7:15, nga Prizreni në 07:30.Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

📍Dita II : Vizitë Budvës. Vazhdim i rrugës St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart). Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr. Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

📍Dita III : Nisja për Kosovë. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Shkodrës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

 
  • Qmimi:

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!