Vikendi në Ulqin, Budva & Kotorr 70 Eur

70 EUr
slider

Informata:

Vikendi në Ulqin, Budva & Kotorr

Fundjavë në Ulqin, Budva, Kotor & Tivat – 3 ditë 70€/për person

HOTEL CONTINENTAL 4* HB ose Hotel Continental, Prova ose Nobel, Ulqin

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 70€ për person

 

📆Nisjet e ardhshme :     25.03.2022;   01.04.2022;   09.04.2022;  16.04.2022;   23.04.2022;   30.04.2022 etj.

🚌 Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Vushtrria në 05:40 (te restoran Holiday)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

📌Agjenda

📍Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina në ora 6:30, nga Theranda në 7:15, nga Prizreni në 07:30. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

📍Dita II : Vizitë Budvës. Vazhdim i rrugës St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart). Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr. Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

📍Dita III : Nisja për Kosovë. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Shkodrës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

❗ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

  • Qmimi:
    70 Eur €

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!