Vikendi në Durrës Berat 3ditë/2net

75 EUR
slider

Informata:

Vikendi në Durrës 3ditë/2net

 

➱ Nisja të premten (30.09.2022); kthimi të dielen (02.10.2022)

➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱ Dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë: 
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩  Akomodimin në New Akileda Hotel, Durres
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
➱Vizitë: Durrës, Berat, Tiranë

👉Cmimi: 75€ (me mengjes + darke)

📆Nisjet e ardhshme : 07.10.2022;   14.10.2022;   21.10.2022 etj.

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni))
• Nisja nga Vushtrria në 05:40 (te restoran Holiday)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona!

Dita 1:  Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në New Akileda Hotel, Durres. Pasdite e lirë. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita 2: • Mëngjesi në hotel. Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita 3:  • Mëngjesi në hotel. Vizitë qytetit të bukur të Tiranes, ndales për kafe dhe vizitë qytetit. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë.Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

 

❗Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi

  • Qmimi:

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!