HOTEL ALBATROS ULQIN

DUKE FILLUAR PREJ 26 EUR

Informata:

Hotel Albatros

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..26€

26 Maj – 15 Qershor

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..28€

16 Qershor – 05 Korrik

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..32€

06 Korrik – 25 Gusht

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..37€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Shtesë për drekë 8€ për person
Fëmijët deri 3 vjet gratis
3-11 vjeç 70% paguajne nese kane shtrat shtese nese jo 50%

  • Qmimi:
    26 €

Fluturime tjera:

Nuk ka për momentin asnjë fluturm të ngjashme!