REGINA GARDEN HOTEL VLORE

Prej 28 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/2022

  • Çmimi per 1 natë  për person 28€ BB
  • Çmimi per 1 natë  për person 37€ HB

 

 

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

  • Qmimi:
    Prej 28 Eur €

Aranzhmanet tjera: