Pastarella Resort Vlore

Dhoma dyshe prej 40 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 01.06.2022 deri me 30.06.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 40€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 60€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona): 75€ BB

 

 Oferta eshte valide nga data 01.07.2022 deri me 31.07.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 65€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 87€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 115€ BB

 

 Oferta eshte valide nga data 01.08.2022 deri me 30.08.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 75€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 100€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 130€ BB

 

 

Te Perfshira ne qmim jane :

Mengjesi  BUFE , Pishina per femije , parkimi nentoksore , qader plazh perball hotelit 

 

Pages Shtes :
Darka : 12€ per person /Nata

Dreka : 12€ per person /Nata

Bileta Autobusi:20€ Kthyese

 • Qmimi:
  Dhoma dyshe prej 40 Eur €

Aranzhmanet tjera: