OLIMPYA TOURISTIC VILLAGE RADHIME-VLORE

Prej 40 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Kral – Vlorë

25 Prill – 31 Maj                                                      

Cmimi për person me mengjes dhe darke……………………………………………..40€

01 – 15 Qershor                                                    

Cmimi për person me mengjes dhe darke……………………………………………..42€

Fëmijët 0-4.99 vjeç janë falas, 5-12 vjeç paguajnë 50%

  • Qmimi:
    Prej 40 Eur €

Aranzhmanet tjera: