Hotel Vila Duraku SARANDE

Çmimi per dohme prej 80 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Vila Duraku

Qershor

Suita with Sea View………………………………………………………………………………………80€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View……………………………………………..80€ 
Double room with Sea view……………………………………………………………………….70€ 
Double room with balcony and sea view………………………………………………70€ 
Double or twin room with pool view………………………………………………………60€ 
Single use with sea view……………………………………………………………………………..60€ 
Single use with pool view…………………………………………………………………………..50€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2)…………………………………..90€ 
Apartament (2+2)………………………………………………………………………………………….90€ 

Korrik dhe Gusht

Suita with Sea View………………………………………………………………………………………120€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View……………………………………………..120€ 
Double room with Sea view……………………………………………………………………….100€ 
Double room with balcony and sea view………………………………………………100€ 
Double or twin room with pool view………………………………………………………90€ 
Single use with sea view……………………………………………………………………………..90€ 
Single use with pool view…………………………………………………………………………..80€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2)…………………………………..140€ 
Apartament (2+2)………………………………………………………………………………………….140€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Në çmim janë parkingu, përdorimi i pishinës dhe interneti
Fëmijët 0 – 6 vjeç janë falas
Check in në ora 14:30, Check out në ora 11:00

  • Qmimi:
    Çmimi per dohme prej 80 Eur €

Aranzhmanet tjera: