Hotel Twin Towers Shengjin

2 netë 3 ditë prej 70€ për person
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim :

 • Çmimi per person nga data 01.06-30.06 :
 • 2 netë 3 ditë 70€ për person
 • 3 netë 4 ditë 105€ për person
 • 4 netë 5 ditë 140€ për person
 • 5 netë 6 ditë 175€ për person

 

 

 • Çmimi per person nga data 01.07-15.07 : 45€ p.p HB
 • Çmimi per person nga data 16.07-31.08 : 55€ p.p HB

 

Suitat me pamje nga deti do te jen 10€ me shtrejt per person                    Suitat me pamje nga mali do te jen 5€ me shtrejt per person

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Cader
-Fitness
Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3.99 vjec falas                                                                                                                
 • 4-9.99 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë
 • Qmimi:
  2 netë 3 ditë prej 70€ për person €

Aranzhmanet tjera: