Hotel SUMMER GATE KSAMIL

Prej 60 Eur 2 nete per person
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data deri me daten 

Akomodimi nga 01/06 deri me 19/06

 • Çmimi per 2 netë 60€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 90€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë  150€  për person  HB

 

Akomodimi nga 20/06 deri me 30/06

 • Çmimi per 2 netë 78€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 117€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 156€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 195€ për person  HB

Akomodimi nga 01/07 deri me 15/07

 • Çmimi per 2 netë 92€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 138€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 184€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 230€ për person  HB

 

Akomodimi nga 16/07 deri me 31/07

 • Çmimi per 2 netë 104€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 156€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 198€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 250€ për person  HB

 

Akomodimi nga 01/08 deri me 24/08

 • Çmimi per 2 netë 120€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 180€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 240€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 300€ për person  HB

 

Akomodimi nga 25/08 deri me 31/08

 • Çmimi per 2 netë 100€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 150€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 200€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 250€ për person  HB

 

Akomodimi nga 01/09 deri me 10/09

 • Çmimi per 2 netë 74€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 111€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 148€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 185€ për person  HB

 

 

HB:Fjetja ,Mengjesi , Darka

Politika e femijeve :
Femijet 0 – 2 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )

Femijet 2- 8 vjec akomodohen me 30% ulje. 

 • Qmimi:
  Prej 60 Eur 2 nete per person €

Aranzhmanet tjera:

Nuk ka për momentin asnjë aranzhman të ngjashme!