Hotel Splendor DHERMI

DHOM DYSHE PREJ 109 EUR
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor

 • Double room pa teras Seaview- 106€ 
 • Double room me teras Seaview- 106€ 
 • Junior Suite- 154€

 

Oferta vlen per akomodim nga 01.07-15.07

 • Double room pa teras Seaview- 130€ 
 • Double room me teras Seaview- 142€ 
 • Junior Suite- 192€

 

Oferta vlen per akomodim nga 16.07-31.07

 • Double room pa teras Seaview- 166€ 
 • Double room me teras Seaview- 178€ 
 • Junior Suite- 226€

 

Oferta vlen per akomodimgjat muajit Gusht

 • Double room pa teras Seaview- 190€ 
 • Double room me teras Seaview- 202€ 
 • Junior Suite- 250€

 

Ekstra pages 24€ darka per person 

Politikat e femijeve:

0-12 vjeq 10€ nata 

 • Qmimi:
  DHOM DYSHE PREJ 109 EUR €

Aranzhmanet tjera:

Nuk ka për momentin asnjë aranzhman të ngjashme!