Hotel Saranda Palace

Prej 50 eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Saranda Palace

 

Maj

Dhoma dyshe…………………………………………………………………………………………………..50€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti………………………………………………55€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti…………………………………………………………….60€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti……………………………………………………………70€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..60€ 
Suita me pmaje nga deti……………………………………………………………………………..80€ 

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe…………………………………………………………………………………………………..70€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti………………………………………………75€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti…………………………………………………………….80€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti……………………………………………………………90€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..80€ 
Suita me pmaje nga deti…………………………………………………………………………….110€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………………….110€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti……………………………………………..120€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti……………………………………………………………135€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti…………………………………………………………..145€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..135€ 
Suita me pmaje nga deti…………………………………………………………………………….165€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes, parking, cadra në plazh ose pishinë
Fëmijët 0 -3 vjeç janë falas me baby cot
Mëngjesi 08:00 – 10:30
Check in në ora 13:00 – Check out 10:00

  • Qmimi:
    Prej 50 eur €

Aranzhmanet tjera: