Hotel Santa Quaranta Saranda

Dhoma dyshe prej 109 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Santa Quaranta

Qershor

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….99€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..109€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….169€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………169€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….140€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..160€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….210€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………210€ 

Shtator

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….99€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..109€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….169€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………169€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
+ për HB 20 euro
Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas
Në dhoma familjare mund të vendosen dy të rritur dhe dy fëmijë

Check in në ora 14:30

  • Qmimi:
    Dhoma dyshe prej 109 Eur €

Aranzhmanet tjera: