Hotel Regina Blue 5* – Radhimë-VLORA

Prej 35 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Regina Blue 5* – Radhimë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/2022

Oferta gjat ditve te javes e Diele-e Enjte

  • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
  • Çmimi per 1 natë  për person 42€ HB

 

Oferta gjat ditve te vikendit e Premte-e Shtune

  • Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB
  • Çmimi per 1 natë  për person 50€ HB

 

Nga 01/07/2022 deri më 31/08/2022

  • Çmimi per  natë  për person 85€ All inklusive

—-

BB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi
HB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi ,Darka
FB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi, Dreka,Darka

Akses në fascilitetet e hotelit
lses ne pishinë
Akses në plazh
Qader & shezlong
Parkim
Wifi

 

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

  • Qmimi:
    35 Eur €

Aranzhmanet tjera: