HOTEL PRESTIGE Durres

Prej 100€ NATA PER 2 PERSONA BB
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Ofertat dhe Çmimet

Oferta per muajin qeshor / Akomodimi ne villa

 • 100€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 124€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 144€ NATA PER 2 PERSONA FB

———————————————————————
Oferta per muajin qeshor /Akomodimi ne MAIN BUILDING

 • 120€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 144€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 164€ NATA PER 2 PERSONA FB

————————————————————————————–

Oferta per  muajin  KORRIK  / Akomodimi ne villa

 • 120€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 144€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 164€ NATA PER  2 PERSONA  FB

———————————————————————
Oferta per  muajin  KORRIK  /Akomodimi ne MAIN BUILDING

 • 140€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 164€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 184€ NATA PER  2 PERSONA FB

————————————————————————————–

Oferta per  muajin  GUSHT  / Akomodimi ne villa
140€ NATA PER 2 PERSONA BB
164€ MATA PER 2 PERSONA HB
184€ NATA PER  2 PERSONA FB
———————————————————————
Oferta per  muajin  GUSHT  /Akomodimi ne MAIN BUILDING
160€ NATA PER 2 PERSONA BB
184€ MATA PER 2 PERSONA HB
204€ NATA PER  2 PERSONA FB

 

Të përfshira në çmim:

Akomodimi Mëngjesi(BB)                                                                                      Akomodimi Mëngjesi Darka (HB)                                                  Akomodimi Mëngjesi Dreka Darka (FB)                                                       Këndi lojërave për fëmijet                                                                                Parking,Wifi

 

Politikat e Fëmijëve : Femijet 0-5 vjec Free

Femijet 0-5 vjec femija i dyte ne kete moshe paguan -70% te qmimit Femijet 6-11 vjec -50% zbritje

Check in në ora 14:00hcheck out në ora 11:00h

Transporti extra pages:20€ bileta kthyese Prishtine – Durres – Prishtine

 • Qmimi:
  Prej 100€ NATA PER 2 PERSONA BB €

Aranzhmanet tjera: