Hotel Palace – Vlorë

Prej 60 Eur per dy persona
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta Dhe Çmimet

Oferta vlen nga 01/05/22 deri më 15/07/2022

Dhoma Deluxe Double /TWIN

  • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
  • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
  • Çmimi per 4 netë 120€  për person                       
  • Çmimi per 5 netë 150€  për person 
  • Çmimi per 6 netë 180€  për person 

—————————————————————

Në qmimet e mësipërme përfshihet :

Akomodimi në hotel Palace :
Mëngjesi i përfshirë
Tvsh , taxat lokale

Politikat e fëmijëve :
Fëmijët 0-6 vjet Falas
Nese akomodohen ne shtrat me
Prindërit 

  • Qmimi:
    Prej 60 Eur per dy persona €

Aranzhmanet tjera: