Hotel Oasis Saranda

Prej 32 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Oasis

Qershor                                                                

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..32€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….32€

Korrik                                                             

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………34€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..38€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….34€

Gusht                                                          

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………36€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..40€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….36€

Shtator                                                       

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..32€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….32€

Cmimi per person me mëngje dhe darkë HB
Femijet 0-5.99 vjeç pa pagesë, 6-12.99 vjeç +10€

  • Qmimi:
    Prej 32 Eur €

Aranzhmanet tjera: