Hotel Mediterrane Sarande

Prej 30 Eur
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Mediterrane

01 – 10 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..25€ 

11 – 30 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

01 – 15 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..35€ 

16 – 31 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

01 – 31 Gusht                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

Fëmijet 0 – 4 vjeç pa pagesë, 5 – 10 vjeç 50%

  • Qmimi:
    Prej 30 Eur €

Aranzhmanet tjera: