Hotel Max Royal G Durres

Prej 65 euro/nata per person ( double or triple room)
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me 15.06.2022

  • 65 euro/nata per person ( double or triple room)
  • (mbi 3 nete) 60 euro/nata per person(double or triple room)

 

Oferta  tek ne duke përfshirë:
Mengjesin Dreken Darken

Pije Pa limit (10:00-22:00)

Spa-ne Pishina dimerore (10:00-21:00) Sauna Jacuzzi

Dhoma e kripes Dhoma e avullit Peshqiret e SPA-se

Akses ne Pishinen e jashtme Akses ne Plazhin Privat

Peshqiret e plazhit Wifi Parking

 

 Politikat e femijeve:

Femija i pare nga 0-4 vjec falas
Femija i dyte nga 0-4 vjec 50% 👫
Fëmijët nga 5-10 vjec 50% 👫
Fëmijët 11 vjec e lart paguajne si te rritur

  • Qmimi:
    Prej 65 euro/nata per person ( double or triple room) €

Aranzhmanet tjera: