Hotel Il Monte Di Cristo SARANDE

Prej 40 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Il Monte Di Cristo

Qershor 

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

01 – 20 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

20 Korrik – 25 Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..50€ 

25 Gusht- Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

Fëmijet 0 – 4 vjeç pa pagesë, 5 – 10 vjeç 50%

  • Qmimi:
    Prej 40 Eur €

Aranzhmanet tjera: