Hotel Edita Ulqin

9rej 70 Eur per person 2 nete
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per muajin Qershor

 • 3 ditë – 2 netë – 70€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 105€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 140€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 175€ për person 

 

Oferta vlen per muajin Korrik Gusht

 • 3 ditë – 2 netë – 90€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 135€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 180€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 225€ për person 

 

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                  Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                            Darka në hotel ( Ala carte – me porosi)                                                            Përdorimi i pishinës         Wifi në gjithë hotelin       Të gjitha taksat      Transportin 3 herë në ditë Hotel-Plazh-Hotel, plazh të vogël ose të madhe sipas dëshirës

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5 vjeç 70% zbritje
 • 5-10 vjeç 50% zbritje
 • Qmimi:
  9rej 70 Eur per person 2 nete €

Aranzhmanet tjera: