HOTEL BOLOGNA VLORE

Prej 35 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 

Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/06/ – 31/06/2022
Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/09 – 30/09/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person 

Akomodimi ne Dhome DYSHE 01/07 – 31/07/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person 

Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/08 – 31/08/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person
 • Qmimi:
  Prej 35 Eur €

Aranzhmanet tjera: