Hotel As Harmonia – Shkëmbi i Kavajës

Prej 24 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel As Harmonia – Shkëmbi i Kavajës

01 – 31 Maj
Fjetja me mëngjes………………………………………………………………..20€
Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………………..24€
Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë……………………………..30€

01 Qershor – 14 Qershor dhe 15 Shtator – 30 Shtator

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..30€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..32€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………35€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………35€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….38€ 

14 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator – 15 Shtator

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..33€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..35€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………38€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………38€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….41€ 

01 Korrik – 31 Gusht

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..36€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..39€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………42€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………45€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….49€ 

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Personi i tretë në dhomë -20%
Fëmijët  0-5.99 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-11.99 vjeç -50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Single room: +60%

  • Qmimi:
    Prej 24 Eur €

Aranzhmanet tjera: