Hotel ALBATROS ULQIN

Çmimi prej 70 per person per dy net
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me 15/06/2022

 • 3 ditë – 2 netë – 70€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 105€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 140€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 175€ për person 

Oferta vlen prej 16/06 deri 05/07

 • 3 ditë – 2 netë – 80€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 120€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 160€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 200€ për person

Oferta vlen prej 06/07 deri 25/08

 • 3 ditë – 2 netë – 90€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 135€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 180€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 225€ për person

Femijet : 0-3 vjet Falas 
Femija I : 3-11 vjet -30% nese akomodohen ne shtrat me 2 adl
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl 
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl

 

në Ofert perfshihet:

Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur) *Darka në hotel ( Meny )*Wifi në gjithë hotelin* Parkingu sipas disponueshmëris

 • Qmimi:
  Çmimi prej 70 per person per dy net €

Aranzhmanet tjera: