Grand Blue Fafa

Nga 40 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Hotel Grand Blue Fafa

Maj

Oferta 1 : Akomodim + Mengjes + SPA

1 nate – 40 euro/person/nata
2 nete – 37 euro/person/nata
3 nete – 35 euro/person/nata

Ne cmim perfshihet :
Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional

Oferte Speciale ne Grand Blue Fafa & SPA

Oferta 1 : Akomodim + Mengjes dhe Darkë + SPA
1 nate – 47 euro person/nata
2 nete – 42 euro/person/nata
3 nete – 40 euro/person/nata

Ne cmim perfshihet :
Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi dhe Darka, pije gjate vakteve 
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Qershor

All Inclusive……………………………………………………………..56€

Korrik

All Inclusive……………………………………………………………..62€

Gusht

All Inclusive……………………………………………………………..65€

Shtator

All Inclusive……………………………………………………………..56€

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka, pijet pa kufi, çadrat në plazhë dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Dhoma njëshe +70%

 

 

 

  • Qmimi:
    40 €

Aranzhmanet tjera: