FAFA PREMIUM HOTEL

Nga 35 Eur
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

 

Ofertat dhe Çmimet

Qmimi per muajin Maj 

  • 55€ All-Inclusive  nata/ për përson

Qmimi per muajin Qershor

  • 60€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 01.07 deri me 19.07

  • 70€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 20.07 deri me 31.08

  • 75€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 01.09 deri me 15.09

  • 70€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 16.09 deri me  30.09

  • 65€ All-Inclusive nata/ për përson

All-Inclusive përfshin :
Taksa e qytetit
Mengjesi,Dreka dhe Darka                                                                                      Pije te Palimituara lokale me alkohol dhe pa alkohol nga ora 10:00AM deri ne ora 10:00PM                                                                                                  Fitnesi
Pjesa e animacioneve
Qadra me dy Shezllonet në plazh
Parkingu
Wifi

 Politikat e femijeve:
Femija I pare /0-5.99 falas
Femija I  pare / 6-11.99 perfiton 50% ulje

Femija I dyte / 0-3.9  falas
Femija I dyte/ 4-11.99 perfiton 30% ulje

1 Adult + 1 femije paguajne si 2 te rritur
Single Room +70%

  • Qmimi:
    Nga 35 Eur €

Aranzhmanet tjera: