HOTEL BOLOGNA VLORE

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 

Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/06/ – 31/06/2022
Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/09 – 30/09/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person 

Akomodimi ne Dhome DYSHE 01/07 – 31/07/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person 

Akomodimi ne Dhome DYSHE  01/08 – 31/08/2022

 • Çmimi per 1 natë 35€ për person 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 210€  për person

Pastarella Resort Vlore

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta eshte valide nga data 01.06.2022 deri me 30.06.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 40€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 60€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona): 75€ BB

 

 Oferta eshte valide nga data 01.07.2022 deri me 31.07.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 65€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 87€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 115€ BB

 

 Oferta eshte valide nga data 01.08.2022 deri me 30.08.2022

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 75€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 100€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 130€ BB

 

 

Te Perfshira ne qmim jane :

Mengjesi  BUFE , Pishina per femije , parkimi nentoksore , qader plazh perball hotelit 

 

Pages Shtes :
Darka : 12€ per person /Nata

Dreka : 12€ per person /Nata

Bileta Autobusi:20€ Kthyese

OLIMPYA TOURISTIC VILLAGE RADHIME-VLORE

Hotel Kral – Vlorë

25 Prill – 31 Maj                                                      

Cmimi për person me mengjes dhe darke……………………………………………..40€

01 – 15 Qershor                                                    

Cmimi për person me mengjes dhe darke……………………………………………..42€

Fëmijët 0-4.99 vjeç janë falas, 5-12 vjeç paguajnë 50%

HOTEL CORAL – RADHIME

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/05/22 deri me 31/05/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 23€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 38€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/ 2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/07/22 deri me 31/07/ 2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/08/22 deri me 31/08/ 2022:

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB

———-———————————————————-
Poltika per femijet :
0 – 5.99 vjet free
6-11.99 -50% zbritje
Qmimet perfshijne :
Akomodimin ne Hotel
Mengjesi
( Darka sipas zgjedhjes )
Qadra
Shezllon
Wifi
Parking

Hotel Palace – Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta vlen nga 01/05/22 deri më 15/07/2022

Dhoma Deluxe Double /TWIN

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person                       
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 6 netë 180€  për person 

—————————————————————

Në qmimet e mësipërme përfshihet :

Akomodimi në hotel Palace :
Mëngjesi i përfshirë
Tvsh , taxat lokale

Politikat e fëmijëve :
Fëmijët 0-6 vjet Falas
Nese akomodohen ne shtrat me
Prindërit 

Hotel Regina City – Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/2022

Oferta gjat ditve te javes e Diele-e Enjte

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 42€ HB

 

Oferta gjat ditve te vikendit e Premte-e Shtune

 • Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/07/22 deri me 30/08/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB

———-———————————————————-

DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-

—-
BB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi
HB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi ,Darka

Akses në fascilitetet e hotelit
lses ne pishinë
Akses në plazh
Qader & shezlong
Parkim
Wifi

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur 

REGINA GARDEN HOTEL VLORE

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/2022

 • Çmimi per 1 natë  për person 28€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 37€ HB

 

 

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

Hotel Regina Blue 5* – Radhimë-VLORA

Hotel Regina Blue 5* – Radhimë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/2022

Oferta gjat ditve te javes e Diele-e Enjte

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 42€ HB

 

Oferta gjat ditve te vikendit e Premte-e Shtune

 • Çmimi per 1 natë  për person 35€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ HB

 

Nga 01/07/2022 deri më 31/08/2022

 • Çmimi per  natë  për person 85€ All inklusive

—-

BB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi
HB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi ,Darka
FB – Akomodimi  Fjetje , Mengjesi, Dreka,Darka

Akses në fascilitetet e hotelit
lses ne pishinë
Akses në plazh
Qader & shezlong
Parkim
Wifi

 

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-3.99 vjeq Fals
Femijet mbi 4-11,99 vjeq  paguajn 50%
Mbi 12 vjet konsiderohet i rritur

HOTEL CORAL VLORE

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide nga 01/05/22 deri me 31/05/2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 23€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 38€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/06/22 deri me 30/06/ 2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 30€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/07/22 deri me 31/07/ 2022

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 50€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 65€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 40€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ HB

———-———————————————————-

Oferta eshte valide nga 01/08/22 deri me 31/08/ 2022:

DHOMA DYSHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë  për person 55€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 70€ HB

———-———————————————————-
DHOMA PER 4-5 PERSONA

 • Çmimi per 1 natë  për person 45€ BB
 • Çmimi per 1 natë  për person 60€ HB

———-———————————————————-
Poltika per femijet :
0 – 5.99 vjet free
6-11.99 -50% zbritje
Qmimet perfshijne :
Akomodimin ne Hotel
Mengjesi
( Darka sipas zgjedhjes )
Qadra
Shezllon
Wifi
Parking