Hotel ALBATROS ULQIN

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me 15/06/2022

 • 3 ditë – 2 netë – 70€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 105€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 140€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 175€ për person 

Oferta vlen prej 16/06 deri 05/07

 • 3 ditë – 2 netë – 80€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 120€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 160€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 200€ për person

Oferta vlen prej 06/07 deri 25/08

 • 3 ditë – 2 netë – 90€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 135€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 180€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 225€ për person

Femijet : 0-3 vjet Falas 
Femija I : 3-11 vjet -30% nese akomodohen ne shtrat me 2 adl
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl 
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl

 

në Ofert perfshihet:

Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur) *Darka në hotel ( Meny )*Wifi në gjithë hotelin* Parkingu sipas disponueshmëris

Hotel Edita Ulqin

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per muajin Qershor

 • 3 ditë – 2 netë – 70€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 105€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 140€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 175€ për person 

 

Oferta vlen per muajin Korrik Gusht

 • 3 ditë – 2 netë – 90€ për person
 • 4 ditë – 3 netë – 135€ për person
 • 5 ditë – 4 netë – 180€ për person
 • 6 ditë – 5 netë – 225€ për person 

 

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                  Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                            Darka në hotel ( Ala carte – me porosi)                                                            Përdorimi i pishinës         Wifi në gjithë hotelin       Të gjitha taksat      Transportin 3 herë në ditë Hotel-Plazh-Hotel, plazh të vogël ose të madhe sipas dëshirës

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5 vjeç 70% zbritje
 • 5-10 vjeç 50% zbritje

Hotel Mediteran Ulqin

Hotel Mediteran

01 – 30 Qershor 

Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………….40€

(Minimumi i qendrimit 2 net)

01 – 07 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………….60€

(Minimumi i qendrimit 3 net)

08 Korrik – 20 Gusht 

Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………….65€

(Minimumi i qendrimit 3 net)

21 – 30 Gusht 

Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………….60€

(Minimumi i qendrimit 3 net)

31 Gusht – 30 Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………….40€

(Minimumi i qendrimit 3 net)