Rafaelo Resort – Shengjin

 

    Ofertat dhe Çmimet

Qmimet me mengjes dhe Dark:

 • Çmimi per person në Comfort 35€ deri me daten 15/06
 • Çmimi per person në Comfort 35€ nga 16/06 deri me daten 30/06
 • Çmimi per person në Comfort 50€ nga 01/07 deri me daten 31/08

————————————————————————————–

Qmimet All Inclusive:

 • Çmimi per person në Executive 65€ nga 16/06 deri me daten 30/06
 • Çmimi per person në Executive 85€ nga 01/07 deri me daten 31/08
 • Çmimi per person në Comfort 65€ nga 01/07 deri me daten 31/08

 

————————————————————————————–

Qmimet me mengjes:

Oferta vlen për akomodim  Comfort Hotel nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 55€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 70€ nata
 • Çmimi per Apartment me dy dhoma : 80€ nata

 

Oferta vlen për akomodim Deluxe nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 100€ nata
 • Çmimi per dhomë Junior Suite: 140€ nata
 • Çmimi per Suit : 180€ nata

 

Oferta vlen për akomodim Executive 5* nga 16.05 deri me 30.06

 • Çmimi per dhomë dyshe : 90€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 120€ nata
 • Çmimi per dhomë  katërshe : 145€ nata
 • Çmimi Dublex: 200€ nata

————————————————————————————–

 Oferta vlen për akomodim  Comfort Hotel nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 75€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 90€ nata
 • Çmimi per Apartment me dy dhoma : 110€ nata

 

Oferta vlen për akomodim Deluxe nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 135€ nata
 • Çmimi per dhomë Junior Suite: 180€ nata
 • Çmimi per Suit : 220€ nata

 

Oferta vlen për akomodim Executive 5* nga 01.07 deri me 31.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 115€ nata
 • Çmimi per dhomë treshe: 145€ nata
 • Çmimi per dhomë  katërshe : 160€ nata
 • Çmimi Dublex: 240€ nata

 

Politika e Fëmijeve:

0-4.99 vjet gratis

5–10.99 vjet 50% nga qmimi

 

BB :Fjetja,Mëngjesi ,Shfrytezimi i pishines, Shezllone ne plazh

 

BB :Fjetja,Mëngjesi ,Shfrytezimi i pishines, Shezllone ne plazh

                                                                     

 

Hotel Twin Towers Shengjin

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim :

 • Çmimi per person nga data 01.06-30.06 :
 • 2 netë 3 ditë 70€ për person
 • 3 netë 4 ditë 105€ për person
 • 4 netë 5 ditë 140€ për person
 • 5 netë 6 ditë 175€ për person

 

 

 • Çmimi per person nga data 01.07-15.07 : 45€ p.p HB
 • Çmimi per person nga data 16.07-31.08 : 55€ p.p HB

 

Suitat me pamje nga deti do te jen 10€ me shtrejt per person                    Suitat me pamje nga mali do te jen 5€ me shtrejt per person

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Cader
-Fitness
Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3.99 vjec falas                                                                                                                
 • 4-9.99 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë