Hotel Santa Quaranta Saranda

Hotel Santa Quaranta

Qershor

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….99€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..109€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….169€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………169€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….140€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..160€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….210€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………210€ 

Shtator

Dhoma njëshe……………………………………………………………………………………….99€ 
Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………..109€ 
Dhoma familjare………………………………………………………………………………….169€ 
Dhoma deluxe………………………………………………………………………………………169€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
+ për HB 20 euro
Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas
Në dhoma familjare mund të vendosen dy të rritur dhe dy fëmijë

Check in në ora 14:30

Hotel Vila Duraku SARANDE

Hotel Vila Duraku

Qershor

Suita with Sea View………………………………………………………………………………………80€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View……………………………………………..80€ 
Double room with Sea view……………………………………………………………………….70€ 
Double room with balcony and sea view………………………………………………70€ 
Double or twin room with pool view………………………………………………………60€ 
Single use with sea view……………………………………………………………………………..60€ 
Single use with pool view…………………………………………………………………………..50€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2)…………………………………..90€ 
Apartament (2+2)………………………………………………………………………………………….90€ 

Korrik dhe Gusht

Suita with Sea View………………………………………………………………………………………120€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View……………………………………………..120€ 
Double room with Sea view……………………………………………………………………….100€ 
Double room with balcony and sea view………………………………………………100€ 
Double or twin room with pool view………………………………………………………90€ 
Single use with sea view……………………………………………………………………………..90€ 
Single use with pool view…………………………………………………………………………..80€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2)…………………………………..140€ 
Apartament (2+2)………………………………………………………………………………………….140€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Në çmim janë parkingu, përdorimi i pishinës dhe interneti
Fëmijët 0 – 6 vjeç janë falas
Check in në ora 14:30, Check out në ora 11:00

Hotel Saranda Palace

Hotel Saranda Palace

 

Maj

Dhoma dyshe…………………………………………………………………………………………………..50€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti………………………………………………55€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti…………………………………………………………….60€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti……………………………………………………………70€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..60€ 
Suita me pmaje nga deti……………………………………………………………………………..80€ 

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe…………………………………………………………………………………………………..70€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti………………………………………………75€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti…………………………………………………………….80€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti……………………………………………………………90€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..80€ 
Suita me pmaje nga deti…………………………………………………………………………….110€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe………………………………………………………………………………………………….110€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti……………………………………………..120€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti……………………………………………………………135€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti…………………………………………………………..145€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga………………………………………………………..135€ 
Suita me pmaje nga deti…………………………………………………………………………….165€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes, parking, cadra në plazh ose pishinë
Fëmijët 0 -3 vjeç janë falas me baby cot
Mëngjesi 08:00 – 10:30
Check in në ora 13:00 – Check out 10:00

Hotel Il Monte Di Cristo SARANDE

Hotel Il Monte Di Cristo

Qershor 

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

01 – 20 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

20 Korrik – 25 Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..50€ 

25 Gusht- Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

Fëmijet 0 – 4 vjeç pa pagesë, 5 – 10 vjeç 50%

Hotel Oasis Saranda

Hotel Oasis

Qershor                                                                

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..32€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….32€

Korrik                                                             

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………34€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..38€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….34€

Gusht                                                          

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………36€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..40€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….36€

Shtator                                                       

Dhomë dyshe standarde…………………………………………………………………32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti………………………………………………..32€
Dhomë treshe me pamje nga deti……………………………………………….32€

Cmimi per person me mëngje dhe darkë HB
Femijet 0-5.99 vjeç pa pagesë, 6-12.99 vjeç +10€

Hotel Mediterrane Sarande

Hotel Mediterrane

01 – 10 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..25€ 

11 – 30 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..30€ 

01 – 15 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..35€ 

16 – 31 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

01 – 31 Gusht                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person…………………………………………………..40€ 

Fëmijet 0 – 4 vjeç pa pagesë, 5 – 10 vjeç 50%