HOTEL PRESTIGE Durres

Ofertat dhe Çmimet

Ofertat dhe Çmimet

Oferta per muajin qeshor / Akomodimi ne villa

 • 100€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 124€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 144€ NATA PER 2 PERSONA FB

———————————————————————
Oferta per muajin qeshor /Akomodimi ne MAIN BUILDING

 • 120€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 144€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 164€ NATA PER 2 PERSONA FB

————————————————————————————–

Oferta per  muajin  KORRIK  / Akomodimi ne villa

 • 120€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 144€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 164€ NATA PER  2 PERSONA  FB

———————————————————————
Oferta per  muajin  KORRIK  /Akomodimi ne MAIN BUILDING

 • 140€ NATA PER 2 PERSONA BB
 • 164€ MATA PER 2 PERSONA HB
 • 184€ NATA PER  2 PERSONA FB

————————————————————————————–

Oferta per  muajin  GUSHT  / Akomodimi ne villa
140€ NATA PER 2 PERSONA BB
164€ MATA PER 2 PERSONA HB
184€ NATA PER  2 PERSONA FB
———————————————————————
Oferta per  muajin  GUSHT  /Akomodimi ne MAIN BUILDING
160€ NATA PER 2 PERSONA BB
184€ MATA PER 2 PERSONA HB
204€ NATA PER  2 PERSONA FB

 

Të përfshira në çmim:

Akomodimi Mëngjesi(BB)                                                                                      Akomodimi Mëngjesi Darka (HB)                                                  Akomodimi Mëngjesi Dreka Darka (FB)                                                       Këndi lojërave për fëmijet                                                                                Parking,Wifi

 

Politikat e Fëmijëve : Femijet 0-5 vjec Free

Femijet 0-5 vjec femija i dyte ne kete moshe paguan -70% te qmimit Femijet 6-11 vjec -50% zbritje

Check in në ora 14:00hcheck out në ora 11:00h

Transporti extra pages:20€ bileta kthyese Prishtine – Durres – Prishtine

Hotel Max Royal G Durres

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me 15.06.2022

 • 65 euro/nata per person ( double or triple room)
 • (mbi 3 nete) 60 euro/nata per person(double or triple room)

 

Oferta  tek ne duke përfshirë:
Mengjesin Dreken Darken

Pije Pa limit (10:00-22:00)

Spa-ne Pishina dimerore (10:00-21:00) Sauna Jacuzzi

Dhoma e kripes Dhoma e avullit Peshqiret e SPA-se

Akses ne Pishinen e jashtme Akses ne Plazhin Privat

Peshqiret e plazhit Wifi Parking

 

 Politikat e femijeve:

Femija i pare nga 0-4 vjec falas
Femija i dyte nga 0-4 vjec 50% 👫
Fëmijët nga 5-10 vjec 50% 👫
Fëmijët 11 vjec e lart paguajne si te rritur

FAFA PREMIUM HOTEL

 

Ofertat dhe Çmimet

Qmimi per muajin Maj 

 • 55€ All-Inclusive  nata/ për përson

Qmimi per muajin Qershor

 • 60€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 01.07 deri me 19.07

 • 70€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 20.07 deri me 31.08

 • 75€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 01.09 deri me 15.09

 • 70€ All-Inclusive nata/ për përson

Qmimi nga data 16.09 deri me  30.09

 • 65€ All-Inclusive nata/ për përson

All-Inclusive përfshin :
Taksa e qytetit
Mengjesi,Dreka dhe Darka                                                                                      Pije te Palimituara lokale me alkohol dhe pa alkohol nga ora 10:00AM deri ne ora 10:00PM                                                                                                  Fitnesi
Pjesa e animacioneve
Qadra me dy Shezllonet në plazh
Parkingu
Wifi

 Politikat e femijeve:
Femija I pare /0-5.99 falas
Femija I  pare / 6-11.99 perfiton 50% ulje

Femija I dyte / 0-3.9  falas
Femija I dyte/ 4-11.99 perfiton 30% ulje

1 Adult + 1 femije paguajne si 2 te rritur
Single Room +70%

Grand Blue Fafa

 

Grand Blue Fafa Resort – Golem

Qershor

Per person All Inclusive…………………………………………………………………63€

Korrik

Per person All Inclusive…………………………………………………………………82€

Gusht

Per person All Inclusive…………………………………………………………………82€

Shtator

Per person All Inclusive…………………………………………………………………65€

 

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11 vjec 40% ulje (femija i dyte i lindur)
Femija 3-te sipas politikes të femijës së dytë

Dhoma njeshe +70%

Minimumi i qendrimmit 4 net