Germany Hotel – Durrës

Germany Hotel – Durrës

01 Mars – 31 Maj

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe……………………………………………………….28€………………………36€………………………44€
Dhomë dyshe………………………………………………………..54€……………………….65€………………………76€
Dhomë treshe……………………………………………………….75€………………………97€……………………..114€
Dhomë familjare…………………………………………………97€……………………..130€…………………….151€

Qershor – Shtator

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe……………………………………………………….33€………………………44€………………………49€
Dhomë dyshe………………………………………………………..65€……………………….75€………………………80€
Dhomë treshe………………………………………………………103€…………………….118€…………………….130€
Dhomë familjare…………………………………………………125€……………………..140€…………………….162€

 

01 Tetor – 28 Shkurt

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe……………………………………………………….28€………………………33€………………………38€
Dhomë dyshe………………………………………………………..48€……………………….60€………………………65€
Dhomë treshe……………………………………………………….81€………………………87€………………………..97€
Dhomë familjare…………………………………………………103€……………………..125€…………………….137€

 

Check in 12:00 – 14:00
Check out 10:00

Fëmijët 0-1.99 janë falas në të gjitha dhomat
Fëmijët 2-6.99 janë falas në dhomat dyshe 
Fëmijët 7-11.99 vjeç paguajnë 50%
Fëmija i dytë 2-11.99 në dhomë familjare 50%

50 metra larg plazhit privat

Hotel As Harmonia – Shkëmbi i Kavajës

Hotel As Harmonia – Shkëmbi i Kavajës

01 – 31 Maj
Fjetja me mëngjes………………………………………………………………..20€
Fjetja me mëngjes dhe darkë…………………………………………..24€
Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë……………………………..30€

01 Qershor – 14 Qershor dhe 15 Shtator – 30 Shtator

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..30€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..32€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………35€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………35€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….38€ 

14 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator – 15 Shtator

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..33€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..35€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………38€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………38€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….41€ 

01 Korrik – 31 Gusht

Dhomë ekonomike me pamje nga parku………………………………..36€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga parku……………………..39€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti…………………………42€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga parku………………………45€ 
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti………………………….49€ 

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Personi i tretë në dhomë -20%
Fëmijët  0-5.99 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-11.99 vjeç -50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Single room: +60%

FAFA PREMIUM HOTEL

Fafa Premium

Maj
Fjetja me mëngjes……………………………………………………..35€
Fjetja me mëngjes dhe darkë………………………………..39€

Qershor
All Inclusive…………………………………………………………………50€

Korrik
All Inclusive…………………………………………………………………56€

Gusht
All Inclusive…………………………………………………………………60€

Shtator
All Inclusive…………………………………………………………………50€

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka, pijet pa kufi, çadrat në plazhë dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Dhoma njëshe +70%

Grand Blue Fafa

Hotel Grand Blue Fafa

Maj

Oferta 1 : Akomodim + Mengjes + SPA

1 nate – 40 euro/person/nata
2 nete – 37 euro/person/nata
3 nete – 35 euro/person/nata

Ne cmim perfshihet :
Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional

Oferte Speciale ne Grand Blue Fafa & SPA

Oferta 1 : Akomodim + Mengjes dhe Darkë + SPA
1 nate – 47 euro person/nata
2 nete – 42 euro/person/nata
3 nete – 40 euro/person/nata

Ne cmim perfshihet :
Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi dhe Darka, pije gjate vakteve 
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Qershor

All Inclusive……………………………………………………………..56€

Korrik

All Inclusive……………………………………………………………..62€

Gusht

All Inclusive……………………………………………………………..65€

Shtator

All Inclusive……………………………………………………………..56€

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka, pijet pa kufi, çadrat në plazhë dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Dhoma njëshe +70%

 

 

 

Hotel Regina Blue 5* – Radhimë-VLORA

Hotel Regina Blue 5* – Radhimë

01 – 31 Maj

Cmimi për person BB……………………………………………………………….30€
Cmimi për person HB………………………………………………………………35€ 

01 Qershor – 10 Korrik

Cmimi për person BB………………………………………………………………..35€
Cmimi për person HB……………………………………………………………….40€ 
(+5 euro për person me pamje nga deti)

11 Korrik – 15 Shtator

Cmimi për person HB……………………………………………………………..55€
(+5 euro për person me pamje nga deti)

Në çmim përfshihen edhe çadrat në plazh dhe përdorimi i pishinës

0 – 3.99 vjeç (me dy të rritur) – falas
4 – 11.99 vjeç (me dy të rritur) – 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur
Fëmija i dytë: 70%

Udhëtimi me anije për periudhën 1-31 Maj 40€ 
Udhëtimi me anije për periudhën 01 Qershor-10 Korrik 20€ 
Udhëtimi me anije për periudhën 11 Korrik – 15 Shtator 23€

HOTEL CORAL REGJINA VLORE

Qershor – Shtator

Dhomë dyshe ………………………………………………………………………………37€
Dhomë treshe………………………………………………………………………………32€

Korrik

Dhomë dyshe …………………………………………………………………………….52€
Dhomë treshe…………………………………………………………………………….47€
Apartament 4 persona…………………………………………………………….42€
Apartament 5 persona me ndarje……………………………………….37€ 

Gusht

Dhomë dyshe …………………………………………………………………………….57€
Dhomë treshe…………………………………………………………………………….52€
Apartament 4 persona…………………………………………………………….47€
Apartament 5 persona me ndarje……………………………………….37€ 

Udhetimi me anije per 1-31 eshte 40 euro

 

Cmimet janë për person
Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, çadrat në plazh si dhe përdori i pishinës
Fëmijët 0-4 vjeç gratis, 4-12 vjeç 50%

HOTEL ALBATROS ULQIN

Hotel Albatros

22 – 25 Maj

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..26€

26 Maj – 15 Qershor

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..28€

16 Qershor – 05 Korrik

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..32€

06 Korrik – 25 Gusht

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..37€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Shtesë për drekë 8€ për person
Fëmijët deri 3 vjet gratis
3-11 vjeç 70% paguajne nese kane shtrat shtese nese jo 50%

Hotel Continental ULQIN

Hotel Continental

Maj  – 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për persona…………………………………………………………..30€

15 Qershor – 01 Korrik

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ……………………………..95€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti………………………………120€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti……………………………….90€
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti………………………………95€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti………………………………..90€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti……………………………………………..70€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti……………………………………………………80€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ………………………………………………..80€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti…………………………………………………70€

01 Korrik – 10 Korrik

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ……………………………..115€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti………………………………135€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti……………………………….110€
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti………………………………115€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti………………………………..110€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti……………………………………………..100€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti……………………………………………………105€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ………………………………………………..90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti…………………………………………………90€

10 Korrik – 20 Gusht

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ……………………………..155€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti………………………………185€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti……………………………….135€
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti………………………………155€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti………………………………..140€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti……………………………………………..105€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti……………………………………………………140€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ………………………………………………..90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti…………………………………………………105€

20 Gusht – 01 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ……………………………..130€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti………………………………150€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti……………………………….120€
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti………………………………130€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti………………………………..115€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti……………………………………………..95€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti……………………………………………………100€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ………………………………………………..90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti…………………………………………………90€

(Nga data 15 Qershor – 20 Shtator cmimet jane vetem me mengjes)

HOTEL OTRANT 4* AI PLAZHA E MADHE NE ULQIN

HOTEL OTRANT    
ALL INCLUSIVE 21.05.2021 – 10.06.2021 11.06.2021 – 25.06.2021  26.06.2021 – 10.07.2021  11.07.2021 – 05.09.2021 06.09.2021 – 15.09.2021    
STANDARD ROOM    
Cmimi per person per nate 1/2 me TAX 52 65 69 69.5 63.5    
2ADL 99 125 135 135 122    
2ADL+1ADL EX.BED 140 180 195 197 179    
2ADL+1CHD (0-5.99) MP 99 126 149 136 124    
2ADL+1CHD (0-5.99) EX.BED 122 155 169 170 154    
2ADL+1CHD (0-5.99) MP +1CHD (0-5.99) EX.BED 123 156 169 171 155    
2ADL+1CHD (6-11.99) MP 122 155 169 170 154    
2ADL+1CHD (0-5.99) MP +1CHD (6-11.99) EX.BED 120 155 179 180 165    
2ADL+1CHD (6-11.99) EX.BED 120 155 179 195 180    
2ADL+1CHD (6-11.99) MP +1CHD (6-11.99) EX.BED 152 183 212 239 215    
1ADL+1CHD (0-2.99) MP +1CHD (3-11.99) MP 90 109 120 128 119    
1ADL+1CHD (3-11.99) MP 89 108 120 132 118    
1ADL+1CHD (3-11.99) MP +1CHD (3-11.99) MP 103 129 142 153 142    
1ADL+1CHD (3-11.99) MP +1CHD (3-11.99) EX.BED 113 140 155 170 170    
SGL 77 109 104 125 105    
1ADL+1CHD (0-2.99) MP 78 99 110        
FAMILY ROOM    
2ADL+2CHD (3-11.99) 179 229 245 266 247    
2ADL+3CHD (0-2.99)(0-2.99)(3-11.99) 179 230 246 267 248    
2ADL+3CHD (0-2.99)(3-11.99)(3-11.99) 176 229 227 248 229    
2ADL+4CHD (3-11.99)(3-11.99)(3-11.99)(0-2.99) 215 280 276 299 278    
2ADL+3CHD (3-11.99) 215 227 275 298 277    
2ADL+4CHD (3-11.99) 250 330 325 353 329    
3ADL  195 245 235 255 235    
3ADL+1CHD (3-11.99) 203 250 245 265 245    
3ADL+2CHD (3-11.99) 235 285 289 325 289    
  275 315 339 369 339    
4ADL 215 285 269 295 269    
4ADL+1CHD (3-11.99) 235 290 309 339 309    

 

Rafaelo Resort – Shengjin

Hotel Rafaelo Resort

01 Maj – 15 Qershor                                                                           

Fjetje me mëngjes dhe darkë për person……………………………….    ……………..23€

15 – 30 Qershor                                                               HB                          AI

Cmimi për person…………………………………………………………….30€……………………………46€

01 – 31 Korrik                                                                   HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….42€……………………………58€

01 – 31 Gusht                                                                   HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….45€……………………………60€

01 – 15 Shtator                                                                HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….30€……………………………46€

HB (Mëngjes dhe darkë), AI (All Inclusive)

Në çmim përfshihet çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës
Fëmijët 0-4 vjeç gratis, 4-11 vjeç 50%

Hotel Rafaelo Deluxe 5*

Maj                                                                                     HB

Cmimi për person………………………………………………………………36€

01 – 30 Qershor                                                               HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….40€……………………………50€

01 – 31 Korrik                                                                   HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….50€……………………………62€

01 – 31 Gusht                                                                   HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….50€……………………………65€

01 – 15 Shtator                                                                HB                            AI

Cmimi për person…………………………………………………………….40€……………………………50€

HB (Mëngjes dhe darkë), AI (All Inclusive)

Në çmim përfshihet çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës
Fëmijët 0-4 vjeç gratis, 4-11 vjeç 50%