Udhëtime me Autobusë nga Gjermania për Kosovë

Nga, Dortmundi, Dusseldorf,Frankfurt Stuttgart Munichi, Ulmi etj.
slider

Informata:

 

Abfahrt / Nisja

Çdo te Marte, Merkure, Premte, dhe te Shtune

   

Abfahrts-bzw. Ankunftsort in Deutschland

Vendet e nisjes përkatësisht të arritjes në Gjermani

Ankunft 1 Tag später

Arritja 1 ditë më vonë

04:00

   

Dortmund

Hbf, Bussteig A+B oder 1-2

19:00

04:30

   

Essen

Hbf, Touring-Haltestelle, Sudseite, Rheinstr.

18:00

06:00

   

Düsseldorf

Hbf, Westseite, Worringerstr.

16:45

07:00

   

Köln

Am Flughafen, Terminal 2

14:30

10:00

   

Frankfurt

Hbf, Pforzheimerstr.

11:30

11:00

   

Mannheim

Hbf, Omnibusbanhof.

10:30

12:00

   

Karlsrue

Hbf, Südseite

09:30

14:00

   

Stuttgart

Am Flughafen.

08:30

15:30

   

Ulm

Eberard Finckhstr.34, 89075 Ulm

07:15

17:30

   

München

ZOB  Hackebrücke – Arnulfstraße  17.

05:00

 

Ankunft 1 Tag später

Arritja 1 ditë më vonë

 

   

 

Abfahrts-bzw. Ankunftsort in Kosova

Vendet e nisjes përkatësisht të arritjes në Kosovë

 

Abfahrt / Nisja

Çdo te Marte, Merkure, Premte, dhe te Shtune

13:00

   

Podujevë    

Shtedim

07:30

14:00

   

Prishtinë

Stacioni i autobusve

07:00

15:00

   

Peje

Stacioni i autobusve

05:00

16:00

   

Prizren

Stacioni i autobusve

05:00

17:00

   

Gjilan

Stacioni i autobusve

05:00

Vrejtje:

 

Çmimet dhe orari per relacionin
Kosovë- Gjermani
(këto çmime vlejnë nga data 31.01.2020- 09.04.2020)
    Te Rritur   Fëmije (deri në moshen 10 vjerçare)
  Orari Kthyse Njedr. Kthyse Njedr. Adresat 
Linja 1 Nisjet nga Kosova: çdo të marte,të mërkurë, të premte,të shtune dhe të diel
Dortmund 04:00 100 60 100 60 Busbahnhof:  Steinstraße 39, 44147 Dortmund
Essen 04:30 100 60 100 60 Busbahnhof:  Am Hauptbahnhof, 45127 Essen
Düsseldorf 06:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Worringerstr., 40210 Düsseldorf
Köln 07:00 100 60 100 60 Flughafeb:Köln- Bonn. Kennedystraße 51147 Köln
Montabauer 07:30 100 60 100 60 ICE Bahnhof, 56410 Montabauer, Autobahn A3
Frankfurt 10:00 100 60 100 60 Busbahnhof:Pforzheimer, 60327 Frankfurt am Main
Mannheim 11:00 100 60 100 60 Busbahnhof:Heinrich-von-Stephan-Straße, 68161 Mannheim
Karlsruhe 12:00 100 60 100 60 Busbahnhof:Hinterm Hauptbahnhof, 76137 Karlsruhe
Stuttgart 14:00 100 60 100 60 Flughafen Messe, P14, Flughafenstr., 70629 Stgt
Ulm 15:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Eberhard Finckhstr 34, 89075 Ulm
Augsburg 16:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Biberbachstraße 8, 86154 Augsburg
München 17:30 80 50 80 50 Busbahnhof: Arnulfstrasse 17, 80335 München
Samaberg 18:00 80 50 80 50 Tankstelle: BAT ( Samerberg), A8 83101 Rohrdorf
Bernau 18:00 80 50 80 50 Tankstelle: Shell, Theodor-sanne Straße 1
Salzburg 19:00 80 50 80 50 Tankstelle:OMV ( Innsbrucker Bundesstr. 142 Salzburg)
Linja 2 Nisjet nga Kosova: çdo të mërkure dhe të shtunë 
Bremen 06:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Breitenweg 27, 28195
Osnabrück 08:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Thedor-Heuss Platz 2, 49074 Osnabrück
Bielefeld 09:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Brackwede Eisenbahnstrasse 42, 33647 Bielefeld
Paderborn 10:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Bahnhofstr. 29, 33102 Paderborn
Kassel 11:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Wilhelmshöhe/Osts.-Buspark, 34131 Kassel
Fulda 13:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Weimarerstr. 36037 Fulda ( te Norma)
Würzburg 14:30 100 60 100 60 Busbahnhof:Haugerglacisstraße , 97080 Würzburg
Nürnberg 16:00 100 60 100 60 Busbahnhof: Käte Stobelstr. 90402 Adcom-center,Nürnberg
Regensb 18:00 80 50 80 50 Busbahnhof:Bahnhofstraße, 93047. Perballe Policisë
Passau 19:30 80 50 80 50 Tankstelle: Shell ( te kufirit ) ose Bayrischewald ( Nr SHOFERIT)
Linja 3 Nisjet nga Kosova: çdo të mërkure dhe të shtunë
Hamburg 07:00 100 60 100 60 Busbahnhof:Adenauerallee 78, 20097 Hamburg (afer Muzeut)
Hannover 09:30 100 60 100 60 Busbahnhof:Rundestraße, 30161 Hannover
Berlin 13:30 100 60 100 60 Busbahnhof:Messedamm 2-4, 14057 Berlin
Dresden 16:00 100 60 100 60 Tankstelle: Shell Waschingtonstr.40, 01139 Dresden
Prag 18:00 100 50 100 60 Para tsacioni te trenit/ 11000 Praha 2-Vinohrady ( Nr SHOFERIT)
Brno 21:00 100 50 100 60 Tankstelle: OMV D2, 61900 Brno ( Nr SHOFERIT)
Bratisllav 22:00 100 50 100 60 Tankstelle:OMV LAMAČ, D2, 83101 Bratislava ( Nr SHOFERIT)
Budapest 01:00 100 50 100 60  

 

 

 

 

  • Qmimi:
  • Fillon nga: VLEN VETEM DERI ME 28.02.2020

Autobusat tjera:

Nuk ka për momentin asnjë autobus të ngjashme!