Hamburg-Hannover-Berlin-Dresden për Kosove

Për çmime na kontaktoni në telefon.
slider

Informata:

EU 0400 HH Hamburg – Prishtinë via Österreich & Ungarn

Abfahrt / Nisja

Çdo te Shtune

 

Code

 

Preisgruppe

Abfahrts-bzw. Ankunftsort in Deutschland

Vendet e nisjes përkatësisht të arritjes në Gjermani

Ankunft 1 Tag später

Arritja 1 ditë më vonë

07:00

111

P01

Hamburg

Hbf. ZOB

12:00

09:30

102

P02

Hannover

Hbf. ZOB

10:30

12:00

105

P03

Berlin

Hbf, Keiserdam. Masurenallee 4-6, Icc

08:00

14:00

117

P04

Dresden

Waschingtonstr.40, 01139 Dresden

06:00

 

 

 

 

 

 

 

Ankunft 1 Tag später

Arritja 1 ditë më vonë

 

 

 

 

 

Abfahrts-bzw. Ankunftsort in Kosova

Vendet e nisjes përkatësisht të arritjes në Kosovë

 

Abfahrt / Nisja

Çdo te Enjte

15:00

1120

 

Prishtinë

Stacioni i autobusve dhe qytete tjera të Kosovës

07:00

 

 

 

 

Die Reservierung für die Rückfahrt muß am Zielort durchgeführt werden!

 Rezervimi për kthim bëhet ne kosove 10 dit para kthimit!

 

 

Fahrpreise Linie EU 0400 HH / Çmimet e Linjes EU 0400 HH       Gültig ab 15.06.2016

 

 

T 413 HH Fahrpreis in € /Çmimet në €

Von + Code / Prej

Bis  /  Deri  në  Prishtinë  1120

   Einfache Fahrt / Një drejtim           Hin- und Zurück / Kthyese

P01

Hamburg 111

   80 €                  70 €  

 

P02

Hannover 102

   80 €                  70€  

 

P03

Berlin    026

    80 €                  70 €

 

P04

Dresden

     80 €                  70 €

 
  • Qmimi:
  • Fillon nga: VLEN DERI ME 29..02.2020

Autobusat tjera:

Nuk ka për momentin asnjë autobus të ngjashme!