WILSON HOTEL SHENGJIN OFERTA PER KORRIK

35
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Ofertat dhe Çmimet

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka, Qadra në plazh dhe Shfrytezimi i pishinës

  • 2 net / 3 ditë 70 euro per person
  • 3 net / 4 ditë 105 euro per person
  • 4 net / 5 ditë 140 euro per person
  • 5 net / 6 ditë 175 euro per person
  • 6 net / 7 ditë 210 euro per person 
  • 7 net / 8 ditë 245 euro per person  

Ofertat janë të vlefshme për muajin korrik

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Adresa Prishtinë Dardani

Rruga Bill Klinton 142

  • Qmimi:
    35 eur nata €
  • Yjet e Hotelit:

Aranzhmanet tjera: