Vikend në Ulqin, Budva & Kotorr 3 ditë / 2 netë

Vikend në Ulqin, Budva & Kotorr 3 ditë / 2 netë
slider

Informata:

Vikend në Ulqin, Budva & Kotorr 3 ditë / 2 netë

➩ Nisja (e premte 19.06.2020); kthimi(e diele 21.06.2020)

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 70€ për person

👉Cmimi përfshinë:🚌 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë – Ulqin – Prishtinë

🏩Akomodimin në Hotel Continental 4****-Ulqin

🍉 Mëngjes dhe darkë

🚌 Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës •

 • . Prishtinë ora 07:00
 • Therandë ora 08:00
 • Prizren ora 08:30
 • Gjakovë ora 07:30
 • Pejë ora 07:00
 • Gjilan ora 05:00
 • Ferizaj ora 06:00
 • Mitrovicë ora 06:00
 • Vushtrri ora 06:00

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona
📌Agjenda
📍Dita I : Darka♦Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30.

♦Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit.

♦Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.
📍Dita II : Mëngjesi dhe Darka

♦Vizitë Budvës

♦Vizitë St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart).

♦Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.

♦Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.
📍Dita III : Mëngjesi

♦Nisja për Kosovë

♦Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

❗ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

 • Qmimi:
  70 EUR €

Aranzhmanet tjera: