VIKEND NE RAFAELO 19.06.2020

VIKEND NE RAFAELO 60 Eur 2 netë
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

VIKENDI NË RAFAELO

 ➩ Nisja (e premte 19.06.2020); kthimi(e diele 21.06.2020)

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 60€ për person
👉Cmimi përfshinë:
🚌 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë – Shëngjin- Prishtinë
🏩Akomodimin në Hotel Rafaelo 4****-Shëngjin
🍉 Mëngjes dhe darkë
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës • •
. Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 08:00
• Prizren ora 08:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00

  • Qmimi:
    60 Eur €
  • Fillon nga: 19.06.2020

Aranzhmanet tjera: