SARANDE -KSAMIL 03.07 dhe 10.07.2020 4 NETE 109 EUR

109 EUR 4 NETE ne KSAMIL-SARANDE
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

♦️JEPNI VLERË PUSHIMEVE TUAJA♦️

🏖 OFERTË FANTASTIKE SARANDË 🏖

⭕️ 5ditë/4netë ➤ 109€ për person

⭕️Nisja qdo të premte kthimi të mërkurën
⭕️Nisjet për muajin qershor:
🗓103.07.2020
🗓10.07.2020

Oferta përfshin:
 Akomodimin në hotel 4* në Sarandë
 Mëngjesi, dreka, darka
Udhtimi me autobus vajtje-ardhje

🕜 Nisja nga Podujeva në ora 22:00
🕜 Nisja nga Prishtina në ora 23:00
🕜 Nisja nga Fushë Kosova në ora 23:15
🕜Nisja nga Komorani në ora 11:45
🕜Nisja nga Prizreni në ora 00:30 (Market vrrini)

  • Qmimi:
    109 EUR €

Aranzhmanet tjera: