MARIO RESORT SARANDA oferta 2 net/3,4,5,6,7 nete

OFERTA MARIO RESORT
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta dhe çmimet

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor .

 • 2 netë – 3 ditë 70 €
 • 3 netë – 4 ditë 90 €
 • 4 netë – 5 ditë 110 €
 • 5 netë – 6 ditë 130 €
 • 6 netë – 7 ditë 150 €
 • 7 netë – 8 ditë 170 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 
****************************************************

Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

Plazhi i parë për shfrytëzim 50m nga hoteli Mario Resort, Plazhi i Hotel Santa Quaranta
check in 11:00- 12:00 check out 08:00 – 09:30

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Korrik dhe Gusht .

 • 2 netë – 3 ditë 80 €
 • 3 netë – 4 ditë 105€
 • 4 netë – 5 ditë 130 €
 • 5 netë – 6 ditë 155 €
 • 6 netë – 7 ditë 180 €
 • 7 netë – 8 ditë 205 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 
****************************************************

Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 – 09:30

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

 • Qmimi:
  80 Eur €

Aranzhmanet tjera: