HOTEL AULONA SARANDA Oferta ditë 2 net/4nete dhe 5 nete

Hotel Aulona
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Informata:

Oferta 3 ditë 2 net  60 Eur

Oferta 5 ditë / 4 net 90 Eur

Oferta 6 ditë / 5 net 105 Eur

Nisja të enjtën në ora 21:30; kthimi të dielen në ora 15:30 /Oferta vlenë deri me daten 10 Qershot
Çmimi:  për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
 
Çmimi përfshinë
✔ Transportin me autobus komod.
✔ Akomodimin në Hotel Aulona me 4* në Sarandë
✔ Mëngjesi dhe darka 
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

☀ Dita 1: Nisja nga Prishtina të enjtën në ora 23:00, nga Theranda në ora 23:45, nga Prizreni në ora 00:15.
Arritja në Hotel në mëngjes. Akomodimi në Hotel. Mëngjesi i përfshirë. Dita e lirë. Darka në Hotel. Pasdite e lirë.

☀ Dita 2. Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë për plazh në Sarandë. Darka në Hotel. Mbrëmje e lirë.

☀ Dita 3. Mëngjesi në Hotel. Paradite e lirë për plazh. Nisja për kthim në ora 15:30.  Arritja në Kosovë në mbrëmje.

  • Qmimi:
    60 Eur €

Aranzhmanet tjera: